SI JE ODUŠEVLJEN PODRŠKOM GROBARA: Ne znam kako tačno da opišem osećaj, imao sam osećaj kao da sam kod kuće!
Bandža Si, Foto: Emilija Jovanović

lepo

SI JE ODUŠEVLJEN PODRŠKOM GROBARA: Ne znam kako tačno da opišem osećaj, imao sam osećaj kao da sam kod kuće!

Nije bilo lako igrati, ali opet bilo mi je prelepo iako, hteo sam da moj tim pobedi, ali... to je sport

Objavljeno:

Ako ne pratite previše košarku, a slučajno ste pogledali kraj meča Evrokupa između Partizana i Metropolitana, videli ste ubedljivu pobedu crno-belih, ali i jednog nasmejanog igrača gostiju.

U pitanju je Bandža Si koji je na parketu dvorane "Aleksandar Nikolić" sijao od sreće, pomislili biste da svega nekoliko minuta pre toga nije izgubio 15 razlike. Međutim, skandiranje publike i transparenti su definitivno pogodili u srce francuskog internacionalca i nekadašnjeg člana kluba iz Humske.

Posle meča sumirao je ustiske, a glavni je da mu poraz nije previše teško pao kada zna da je ostao u sećanju tolikim navijačima

- Uprkos porazu, prelepo se osećam, baš mi je drago što sam ponovo u Beogradu. Publika me je oduševila, ljudi pred kojima sam igrao - rekao je Si.

Relativno nepoznat košarkaš iz Francuske došao je u Humsku u januaru 2018. godine i vrlo brzo su ga svi zavoleli zbog požrtvovanosti i atraktivne igre. Sa Partizanom je osvojio dva Kupa Koraća, a sada kao član Metropolitana dobio je fantastičnu dobrodošlicu. Nekoliko puta mu je publika skandirala, a viđeni su i specijalni transparenti samo za njega.

KK Partizan, Bandža Si
foto: Emilija Jovanović

- Ne znam kako tačno da opišem osećaj... bilo je slično u Parizu kada je bilo navijača Partizana takođe, ali u manjem broju, sada sam bio baš preplavljen osećanjima. Nije bilo lako igrati, ali opet bilo mi je prelepo iako, hteo sam da moj tim pobedi, ali... to je sport -

Iako je u Beogradu proveo tek nešto više od godinu dana, to je dovoljno vremena da kada god se vrati dobije dobrodošlicu koja se ne zaboravlja.

- Imao sam osećaj kao da sam kod kuće, znam da ne igram više za Partizan, ali publika je napravila takvu atmosferu da sam se osećao prelepo. Ne zaboravljam period u Partizanu i Srbiji -

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.