Gde je to sve Mouče skitao po belom svetu, dok su Delije mislile da je u Zvezdi? (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky/Instagram

svašta je stigao da obiđe

Gde je to sve Mouče skitao po belom svetu, dok su Delije mislile da je u Zvezdi? (FOTO)

Najzvučnije ime i igrač sa najboljom biografijom koji je stigao letos u Zvezdu, je više vremena proveo krstareći po Evropi, nego u Beogradu
Objavljeno: 15:36h

Crvena zvezda je letos na velika vrata dovela Pabla Moučea, kao najzvučnije pojačanje, a on je na kraju postao jedan od najvećih promašaja u istoriji kluba i srpskog fudbala.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Argentinac je stigao na Marakanu sa bogatom biografijom u kojoj je bio član Boke juniors, stigao i do seniorske reprezentacije Argentine, ali i sa prilikom da svoju karijeru vrati na pravi kolosek i preko crveno-belog dresa se dokopa velike scene.

foto: Saša Pavlić Koky

Terzić otkrio zašto ne igra Vijeira, koje igrače jure veliki klubovi i da li odlazi Božović!? (FOTO)

Od svega toga se nije dogodilo ništa, jer je posle prvih nekoliko utakmica kada je pokazao da nije dostojan dresa šampiona Srbije, vrlo brzo preseljen na klupu, potom na tribine, a onda više se nije mogao sresti ni na stadionu.

Tako je Mouče u periodu kada je trebalo da bude trenira i pokuša da uđe u formu nametne se, ali i da pokaže timski duh i solidarnost sa ekipom, vreme provodio sa svojom porodicom skitajući po belom svetu.

foto: Saša Pavlić Koky

I dok su zvezdaši mislili da je Argentinac u Beogradu na treninzima, on je uživao u prelepim plažama, bogatim večerama posećujući turističke centre Evrope, a naravno nije zaboravio da se time hvali na Instagramu.

Zato smo mi odlučili da vidimo gde je sve to on boravio tokom prethodnih manje od šest meseci kada je postao član Crvene zvezde, što prema svim pretpostavkama neće biti još dugo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.