POPOVIĆ VEĆ NAVIKAO NA PRITISAK: Nama je svaka utakmica finale, SVIM SNAGAMA NA DERBI!
Aleksandar Popović, Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

spreman za marakanu

POPOVIĆ VEĆ NAVIKAO NA PRITISAK: Nama je svaka utakmica finale, SVIM SNAGAMA NA DERBI!

Golman Partizana je u odličnoj formi pred duel sa Zvezdom

Objavljeno:

Golman Partizana, Aleksandar Popović, rekao je danas da će pobeda protiv Sparte iz Praga sigurno uneti dodatnu energiju u tim pred derbi sa Crvenom zvezdom i istakao da crno-beli na meč u nedelju gledaju kao na još jedno finale.

Fudbaleri Partizana plasirali su se sinoć u osminu finala Lige konferencija, a već u nedelju ih na stadionu "Rajko Mitić" očekuje "večiti" derbi u sklopu 24. kola Superlige Srbije.

- Čestitao bih ekipi, pre svega, ogromna je ova pobeda (protiv Sparte) i istorijski uspeh. Mislim da je veoma važno da održimo atmosferu, energiju koju imamo među sobom, koja je fenomenalna, i da svim snagama krenemo na derbi - rekao je Popović za klupski sajt.

FK Partizan, Aleksandar Popović
foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

Crno-beli u derbi ulaze sa pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

- Tokom cele sezone smo bili mirni i znali smo svoj cilj, išli smo utakmicu po utakmicu, a tako idemo i na derbi. Svi znamo šta znači derbi, ali mi se trudimo da se spremamo kao za svaki drugi meč - rekao je Popović.

- Naravno, biće pun stadion, više njihovih navijača, ali izguraćemo taj pritisak kao i do sada. Nama je svaka utakmica kao finale, tako da je derbi samo nastavak - dodao je on.

Večiti derbi
foto: Starsport

Popović iza sebe ima jedan "večiti" derbi kada je na stadionu u Humskoj bilo 1:1, a ovo će mu biti prvi na gostujućem terenu.

- Ne bih rekao da imam previše iskustva, ali sigurno da mi mnogo znače ove evropske utakmice i taj derbi koji smo igrali ovde. Ovo će biti još jedno novo iskustvo za mene koje ću probati da izguram na najbolji mogući način - rekao je golman Partizana.

Utakmica između Zvezde i Partizana igra se u nedelju od 18.00.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.