URUGVAJCI SE PRIBLIŽILI KATARU: Urusi deklasirali Venecuelu, sve je očarao gol Kavanija, Brazil siguran!
Foto: EPA/Pablo Porciuncula

kvalifikacije za svetsko prvenstvo

URUGVAJCI SE PRIBLIŽILI KATARU: Urusi deklasirali Venecuelu, sve je očarao gol Kavanija, Brazil siguran!

I Kolumbija će imati ozbiljnih problema da se domogne makar tog petog mesta koje vodi u baraž, jer su poraženi od Argentine sa 1:0

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Urugvaja nalazi se na korak od odlaska na Svetsko prvenstvo, pošto su u noći između utorka i srede iskoristili činjenicu da igraju protiv fenjeraša Venecuele i skočili su na treće mesto kvalifikacione grupe na dva kola do kraja!

Urugvaj je sa 4:1 dobio Venecuelu kod kuće, uz zanimljiv gol Edinsona Kavanija makazicama sa četiri-pet metara, dok su mrežu gostiju tresli i Bentakur, De Araskatea i Luis Suarez.

Urusi sada imaju bod više od Perua koji je na petom mestu i u narednom kolu ih dočekuju kod kuće, te bi mogli da ih izbace iz trke kolo pred ono poslednje. A Urugvaj će tamo gostovati Čileu kom beži tri boda, a koji u narednom ide na noge Brazilu.

Peruanci su pali mesto ispod posle remija sa Ekvadorom koji je treći i koji je već viđen na Mundijalu, dok tamo definitivno neće ići Paragvaj, Venecuela i najverovatnije Bolivija.

I Kolumbija će imati ozbiljnih problema da se domogne makar tog petog mesta koje vodi u baraž, jer su poraženi od Argentine sa 1:0. Iako Gaučosima ništa nije trebalo, Lautaro Martinez se u 29. minutu pobrinuo da njegova selecija produži niz bez poraza na 29 utakmica.

Brazil je sa 4:0 torpedovao Paragvaj, a strelci su bili Rafinja, Kutinjo, Antoni i Rodrigu. Uz napomenu da su poslednja dvojica tresli mrežu u samom finišu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.