NIJE DOBRO: Grofove reči o Vieiri i Kangi zabrinuće svakog Deliju!
Foto: AP

jake reči

NIJE DOBRO: Grofove reči o Vieiri i Kangi zabrinuće svakog Deliju!

On je dodao da se nada kako će njegov tim, za razliku od prethodnih utakmica, u ranoj fazi postići gol i lakše stići do trijumfa
Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da situacija u igračkom kadru nije baš najbolja, zbog povreda i nedefinisanog statusa pojedinaca, ali da se nada pobedi protiv Mladosti iz Lučana i uspešnom finišu jesenjeg dela Superlige.

- Mladost je ekipa koja je u formi, pobeđuje u poslednje vreme, vodi ih trener koji najbolje poznaje ligu. Imaju iskusan tim, neće biti lako, ali nadam se da ćemo osvojiti tri boda i uspešno približiti kraju prvi deo sezone - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je dodao da se nada kako će njegov tim, za razliku od prethodnih utakmica, u ranoj fazi postići gol i lakše stići do trijumfa.

foto: Saša Pavlić Koky

- Nemamo sreće da brzo otvorimo utakmicu, imali smo i u Milanovcu nekoliko šansi... Ipak, najbitnije je da samo pobedimo - poručio je trener crveno-belih i dodao da je termin utakmice, od 18 sati, odgovarajući jer se stadion puni zbog navijača iz unutrašnjosti.

Božović je komentarisao stanje sa povredama igrača, ali i statuse stranaca Uga Vijeire i Pabla Moučea, fudbalera koji nisu u sastavu iz različitih razloga.

- Ruiz je još povređen, ali nadam se da neće mnogo biti van stroja. Nemam vesti o Kangi, ponekad vidim šta radi na Instagramu. Neko je povređen, neko uvređen, igrači fale, ali preguraćemo ovaj period i pružićemo šansu mlađima. Ono što nije u redu je da Mouče ide u Zagreb da gleda tenis (u trenutku kada Crvena zvezda igra sa Metalcem prim. aut), još se i hvali na Instagramu, sve liči na Džošuu Parkera. Stavljaju se slike hrane, gde se boravi, ja bih sve svoje slike spalio jer me podsećaju kako sam bio lep", u svom stilu "ispalio" je Božović, a potom nastavio da nije ljut na Uga Vijeiru, iako priznaje da Portugalac nije fokusiran na obaveze.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.