Sve su glasnije priče: Ivanović ide u Seriju A?
Foto: Reuters

seli se u italiju

Sve su glasnije priče: Ivanović ide u Seriju A?

Ivanovićev ugovor sa Čelsijem ističe na kraju sezone, pa on u januarskom prelaznom roku ima pravo da pregovara sa klubovima o novom angažmanu
Objavljeno:

Fudbalski klub Juventus zainteresovan je za dovodjenje defanzivca Čelsija Branislava Ivanovića, preneli su danas britanski mediji. Kapiten reprezentacije Srbije izgubio je mesto u prvom timu otkako je trener Čelsija Antonio Konte promenio formaciju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Od poraza od Arsenala krajem septembra (0:3) Ivanović nije bio u prvom timu, a Čelsi je u njegovom odsustvu ostvario svih sedam pobeda. Ivanovićev ugovor sa Čelsijem ističe na kraju sezone, pa on u januarskom prelaznom roku ima pravo da pregovara sa klubovima o novom angažmanu. Dejli Mejl preneo je da je Juventus zainteresovan za Ivanovića, posle povreda dvojice odbrambenih igrača Leonarda Bonučija i Danija Alvesa i problema sa odbrambenim igračima. Bonuči će odsustvovati dva meseca zbog povrede, Alves je slomio nogu, Djordjo Kijelini se muči sa formom, Andrea Barzlji neće igrati do januara, dok će Medhi Benatija u januaru igrati za Maroko u Kupu afričkih nacija. U Juventusu veruju da Ivanovićev borbeni stil odgovara italijanskoj ligi i da bi se dobro uklopio u ekipu šampiona Serije A. Kako se navodi, vlasnik Čelsija Roman Abramovič neće lako pustiti Ivanovića, ali srpski fudbaler želi redovnije da igra, pa će razmotriti ponude. Prošle nedelje britanski mediji preneli su da je za Ivanovića zainteresovana Barselona i da će u januaru pokušati da ga dovede na Kamp Nou.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.