ZBOG NJIH BISMO POSTALI FUDBALERI ODMAH: Ovo su najvrelije ćerke fudbalskih trenera! (FOTO)
Foto: Instagram/vickymiha/Instagram/valentinallegrireal/Profimedia

POŽELJNE LEPOTICE

ZBOG NJIH BISMO POSTALI FUDBALERI ODMAH: Ovo su najvrelije ćerke fudbalskih trenera! (FOTO)

One su njihovi najvažniji, najveći i najlepši trofeji u životu, a kada se pojave na utakmicama ekipa koje predvode njihove tate, protivnici su još više pogubljeni
Objavljeno: 23:23h

Koliko njihovi očevi dobijaju pažnje zbog rezultata koje ostvaruju i pehara koje osvajaju sa svojim timovima, toliko one plene svojom lepotom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

One su njihovi najvažniji, najveći i najlepši trofeji u životu, a kada se pojave na utakmicama ekipa koje predvode njihove tate, protivnici su još više pogubljeni.

PALI SMO NA TEME: Portugalska atletičarka svojim seksipilom ukrala slavu Ivane Španović! (FOTO) (VIDEO)

Da, govorimo o najlepšim, najzgodnijim i najatraktivnijim ćerkama fudbalskih trenera, koje uživaju popularnost zbog svog predivnog izgleda, ponekad čak i veću nego njihovi očevi.

Samo nek nam je tvoja guza živa i zdrava! (FOTO) 1. VALENTINA ALEGRI Ćerka Masimilijana Alegrija, trenera Juventusa, dugo je bila skrivena od javnosti, sve dok prošle sezone nije počela da putem društvenih mreža pruža podršku svom tati, a od tada nema navijača "stare dame" koji nije zaljubljen u nju.

2. VIKTORIJA MIHAJLOVIĆ Mezimica našeg Siniše Mihajlovića povukla je lepotu na majku, Italijanku, a kada se pojavi na plaži u bikiniju, nema tog muškarca koji može da skrene pogled s nje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.