UPRAŽNJENA JOŠ ČETIRI MESTA: Ludnica i veliki kambek u Istanbulu, šesto kolo donosi rasplet u LŠ! (VIDEO) (FOTO)
Foto: AP

5. kolo lige šampiona!

UPRAŽNJENA JOŠ ČETIRI MESTA: Ludnica i veliki kambek u Istanbulu, šesto kolo donosi rasplet u LŠ! (VIDEO) (FOTO)

Ono što su pre večerašnjih duela bile dileme, ostale su i posle njih! Jedino je Menhengladbah ostao bez plasmana u osminu finala
Objavljeno: 23:11h

Grupa A:

PSŽ je vodio od 18. minuta golom Edinsona Kavanija, ali je Arsenal preokrenuo preko Olivijea Žirua iz penala u 45. i autogolom Marka Veratija u 60.

Francuski klub je do boda došao autogolom Aleksa Ivobija u 77. minutu.

Ludogorec i Bazel igrali su nerešeno bez golova u Sofiji, pa će i tu poslednje kolo grupne faze odlučiti koja će se od te dve ekipe plasirati u Ligu Evropa. Oba kluba imaju po dva boda.

PSŽ će u šestom kolu dočekati Ludogorec 6. decembra, dok će Bazel kod kao domaćin igrati protiv Arsenala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa C

Borusija je vodila golom Rafaela u 23. minutu, a izjednačio je David Silva u nadoknadi prvog poluvremena.

Obe ekipe su završile sa igračem manje. U Borusiji je u 51. minutu isključen Lars Štindl, a u Sitiju Fernandinjo u 63. Siti ima osam bodova, tri više od Borusije, koja će igrati u Ligi Evropa. Prva na tabeli je Barselona, koja je sa 2:0 kao gost pobedila Seltik, golovima Lionela Mesija u 24. i 55. minutu iz penala. Mačenster Siti će u poslednjem kolu dočekati Seltik, dok će Borusija gostovati Barseloni.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa D:

Atletiko je poveo u 55. minutu golom Gameira, posle centaršuta Antoana Grizmana sa desne strane. Konačan rezultat postavio je Grizman u 66. minutu posle dodavanja Tijaga. To je treći gol Grizmana u Ligi šampiona ove sezone.

Do kraja utakmice dobru šansu imao je Gameiro, ali je njegov šut dobro odbranio golman holandskog tima, skrenuo loptu na prečku i izbacio u korner. Atletiko je obezbedio prvo mesto u Grupi B sa svih pet pobeda i 15 bodova i jedina je ekipa sa tim učinkom u dosadašnjem toku takmičenja u grupnoj fazi. Bajern je prošao u osminu finala kao drugoplasirani sa osam bodova, pošto je ranije danas izgubio od Rostova sa 3:2. Rostov je treći na tabeli sa četiri boda, a PSV je ostao na jednom bodu. U poslednjem kolu 6. decembra Bajern će u Minhenu igrati protiv Atletika, a PSV na svom terenu u Ajndhovenu protiv Rostova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.