DOBRA VEST ZA SVE LJUBITELJE FUDBALA: Premijer liga ipak se igra i tokom vikenda (FOTO)
Foto: Profimedia

NEMA suspenzije takmičenja

DOBRA VEST ZA SVE LJUBITELJE FUDBALA: Premijer liga ipak se igra i tokom vikenda (FOTO)

Od 12. decembra ukupno je odloženo devet utakmica

Objavljeno: 12:23h

Uprava Premijer lige ne namerava da suspenduje takmičenje, uprkos tome što je za predstojeći vikend morala da odloži pet fudbalskih utakmica zbog pandemije koronavirusa, a samo pet će se igrati. Kako je danas preneo Skaj, Premijer liga je navela u saopštenju da će sve preostale utakmice koje su planirane za vikend biti odigrane.

Iz lige je navedeno da će rukovodstvo nastaviti da procenjuje zahteve za odlaganja utakmica "od slučaja do slučaja", a ponovo su uvedene hitne mere, uključujući i češća testiranja, nošenje maski za lice u zatvorenom prostoru, poštovanje fizičke distance.

Zbog zaraženih fudbalera i članova ekipa u subotu se neće igrati utakmice Mančester junajted - Brajton, Sautempton - Brentford, Votford - Kristal Palas i Vest Hem - Norič, a odložena je i utakmica Evertona i Lestera, predviđena za nedelju.

Od 12. decembra ukupno je odloženo devet utakmica Premijer lige. Trener Brentforda Grejem Poter rekao je ove nedelje da će Premijer liga "teško nastaviti sa trenutnim trendom" da samo neke utakmice treba odložiti zbog korona virusa medju fudbalerima.

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da ne vidi svrhu prekidanja takmičenja.

- Ne vidim neku veliku korist od toga. Prekidanje lige verovatno nije prava stvar, ali raspored mora da bude fleksibilniji. Ne bi trebalo prekidati, pošto će, kada se budemo vratili, stvari biti iste - rekao je Klop, čiji su fudbaleri revakcinisani, a neki su primili i treću dozu vakcine protiv koronavirusa.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.