SLOVENCI SU ZADOVOLJNI ŠTO SU DOBILI SRBIJU U LIGI NACIJA: Grupa je sjajna, nismo mogli ni da poželimo bolju!
Foto: Profimedia

LEPO

SLOVENCI SU ZADOVOLJNI ŠTO SU DOBILI SRBIJU U LIGI NACIJA: Grupa je sjajna, nismo mogli ni da poželimo bolju!

Momci će biti izuzetno motivisani, ovakva grupa i ne dozvoljava da se igra po toplo-hladno sistemu

Objavljeno:

Teško da je moglo mnogo teže, jer utisak je da je Srbija iz prvog i četvrtog šešira dobila najteže rivale. Ali Švedska, Norveška i Slovenija dobile su svakako najkvalitetniji tim iz trećeg, pa je svima već sada jasno da nas u Ligi nacija očekuju izazovne utakmice kao prava priprema za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Stoga se niko u zemljama srpskih rivala ne zaleće bombastičnim obećanjima, ali svi tvrde da se unapred raduju „mini-Euru“ koje nas čeka prvenstveno u junu kada ćemo igrati četiri od šest utakmica.

- Kao da igramo mini Evropsko prvenstvo. Grupa je sjajna, nisam mogao ni da poželim bolju. Dobili smo protivnike koji imaju težinu, prave timove i prave utakmice za Sloveniju - počinje priču selektor Zmajčeka Matjaž Kek.

- Ovo su zaista sve vrhunski timovi. A te četiri utakmice u junu, biće zaista neverovatne. Kao malo Evropsko prvenstvo. A veliki izazov. Nadam se da će Slovenija igrati dobro i kvalitetno, da će biti konkurentna -

Predsednik Fudbalskog saveza Slovenije Radenko Mijatović jednu stvar je ipak želeo da izbegne.

- Ekstremno teška i atraktivna grupa. Momci će biti izuzetno motivisani, ovakva grupa i ne dozvoljava da se igra po toplo-hladno sistemu. Nisam samo želeo dve skandinavske ekipe u grupi, jer je Slovenija uvek igrala teško protiv njih. Pride, ovo su sve ekipe koji kvalitetom pripadaju Ligi A. Opet, bolje je igrati sa ovako kvalitetnim timovima, nego putovati na neki daleki istok - rekao je Mijatović.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.