Šta je to Marko Nikolić rekao o gužvi oko klupe Partizana sredinom drugog poluvremena?
Foto: Nebojša Mandić

Zasluženo!

Šta je to Marko Nikolić rekao o gužvi oko klupe Partizana sredinom drugog poluvremena?

"To je legitimno sa njihove strane, a govori i o motivaciji timova koji igraju protiv nas", istakao je strateg crno-belih posle tesne pobede nad Bačkom
Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Bačku u utakmici koju je okarakterisao kao neobično grubu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ovo je veoma važna pobeda za Partizan. Imali smo po ko zna koji put protivnika koji igra sa pet igrača u zadnjoj liniji, a obično ne igra tako. To je legitimno sa njihove strane, a govori i motivaciji timova koji igraju protiv nas. Teško je pronaći rešenje protiv ekipe koja se brani sa devet ili deset igrača - rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Partizan je pobedio 1:0 golom posle kornera u 78. minutu.

- Ostali smo mirni u poluvremenu i probali da organizujemo igru. Tada su se ređale šanse koje, nažalost, nismo iskoristili. Gol smo postigli iz prekida, što i jeste naša karakteristika, a i protivnik je pravio mnogo faulova, pa smo imali više šansi. Partizan je zasluženo pobedio. Ako se ne računa ovo u nadoknadi vremena, Bačka nije uputila šut ka golu - rekao je Nikolić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.