OD NASTAVKA SARADNJE SA VLAHOVIĆEM NEMA NIŠTA: Fiorentina spremila zamenu!
Foto: Profimedia

serija a

OD NASTAVKA SARADNJE SA VLAHOVIĆEM NEMA NIŠTA: Fiorentina spremila zamenu!

Dušan i definitivno neće ostati u Firenci

Objavljeno: 11:31h

Nema ničega novog posle susreta Vlahovićevih menadžera sa Komisovom desnom rukom, Džoom Baroneom. Kako otkriva "Korijere Fiorentino", od novog ugovora nema ništa, a paradoksalno Fiorentine želi da proda Srbina u januaru. Jasno, izgleda da imaju ponudu od 70 miliona, i da bi njegov ostanak do leta smanjio cenu napadaču.

Priča se da je Totenhem spreman da izdvoji novac u januaru za Dušana, ali da on želi da sačeka leto kada bi opcije mogle da budu Juventus ili Mančester Siti.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Zbog toga je njegov pogled na stvari različit od klupskog, videćemo šta će se desiti, ne mogu da ga nateraju da ode, ako ne želi.

Sa druge strane, Fiorentina je već završila posao oko jednog ofanzivnog igrača. U pitanju je Ikone, dete PSŽ koji je sa Lilom osvojio titulu prošle sezone. Italijanski mediji tvrde da je posao završen, da će francuski klub inkasirati oko 15 miliona evra, a momak koji je još pre dve godine debitovao za Francusku i čak dao gol, na zimu stiže u Toskanu.

Nije tajna ni da je Fiorentina želela Berardija, ali je Sasuolo tražio 30 miliona, pa pregovori zapravo nisu ni počeli.

Vlahović je inače u ovoj kalendarskoj godini dao 29 golova, Iguain je pre pet godina dao 30, Krespo na početku veka takođe 30, dok je Ronaldo prošlu kalendarsku godinu završio sa 33 gola. Nije nemoguće da Vlahović stigne Kristijana, do kraja 2021. ima još četiri meča, u nedelju u Bolonji, pa onda dueli sa Salernitanom i Sasuolom kod kuće, dok 2021. završava gostovanjem u Veroni.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.