DRULOVIĆ OTKRIO TAJNU: Heroj nacije povređen igrao meč u Lisabonu
Foto: Profimedia

sada svi znaju

DRULOVIĆ OTKRIO TAJNU: Heroj nacije povređen igrao meč u Lisabonu

Član stručnog štaba fudbalske reprezentacije Srbije prokomentarisao je i plasman Severne Makedonije u baraž za Svetsko prvenstvo

Objavljeno: 12:56h

Član stručnog štaba fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović govorio je o velikoj pobedi našeg tima protiv Portugalije u Lisabonu i plasmanu na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

- Ovo je izuzetan rezultat. Biti deo stručnog štaba Dragana Stojkovića, uživati u ovoj igri i biti deo jednog ovakvog uspeha je zaista sjajno. Atmosfera je sjajna, o svemu mogu da govorim samo u superlativu. Timski duh je zaista nešto što nas krasi - rekao je Drulović koji je u razgovoru za Blic otkrio je koliko je njegovo poznavanje Portugalije pomoglo timu.

- U modernom fudbalu nema tajni. Naš stručni štab je i bez mene znao dosta o Portugalu, ja možda jedino bolje poznajem njihov mentalitet. Piksi svakako ima svoju ideju, razmenjujemo mišljenja, ali na kraju on odlučuje o svemu, što je i normalno. Povrede Darka Lazovića, Filipa Đuričića, a kasnije i Matije Nastasića su u velikoj meri menjale planove. Selektor voli ofanzivnu igru, da ekipa stvara šanse i postiže golove. Verovatno niko i ne zna, ali Aleksandar Mitrović je bio povređen. Imao je samo jedan trening u toj nedelji, ali je imao veliku želju da igra, pokazao je karakter i za to je i nagrađen.

Ljubinko Drulović
foto: Profimedia

Predsednik Aleksandar Vučić je uživo pružio podršku reprezentaciji.

- To je iskreno bilo veliko iznenađenje, niko od nas nije znao da će se predsednik Vučić pojaviti u avionu. Bilo nam je drago da država stoji iza nas u ovakvom momentu, ali je važno i za državu. Mislim da su sportisti najveći promoteri. Tako da je podrška predsednika bila izuzetno važna za igrače.

Za kraj, prokomentarisao je plasman Severne Makedonije u baraž za Svetsko prvenstvo.

- Makedonci su nam čestitali na plasmanu na SP, ali i ja sam njima čestitao na baražu. Oni su bili na EP, na koje su stigli preko Lige nacije, što je svakako veliki uspeh, a sada su u baražu. Mi smo uspeli da se plasiramo, sada navijamo za Makedonce - podvukao je Ljubinko Drulović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.