DULE SAVIĆ ODGOVORIO ALBANCIMA, PA POMENUO I KOLINDU: Možda i mi budemo u finalu uz takvu MASKOTU! (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

bez dlake na jeziku

DULE SAVIĆ ODGOVORIO ALBANCIMA, PA POMENUO I KOLINDU: Možda i mi budemo u finalu uz takvu MASKOTU! (VIDEO)

Osvrnuo se i na kult državnog tima

Objavljeno:

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić gostovao je u sredu ujutro na TV Prva, gde je govorio o uspehu reprezentacije Srbije i plasmanu na Svetsko prvenstvo u Katar.

Komentarisao je Savić i slučaj sa prijavom tzv. Kosova koji traži da se Srbija kazni zbog jedne sporne fotografije koja je nastala tokom slavlja u Lisabonu, a tom prilikom je rekao:

- Mržnja Šiptara je nemerljiva. Ovo je moglo da nastane samo iz njihovog mozga. Neka se sada UEFA bavi time, s obzirom na to da je mimo svog Statuta primila tu terorističku organizaciju da igra fudbal i širi mržnju. A baviće se ovom tematikom na isti način na koji su ih primili. Inače, čudi me to što nisu tražili da se poništi meč u Lisabonu, da Portugalu pripadne pobeda službenim rezultatom - rekao je Savić čiji je komentar o mogućem odlasku Srbije u finale, kao što je to uradila Hrvatska u u Rusiji, privukao veliku pažnju u "komšiluku":

- Mislite da i mi, kao oni, povedemo Kolindu, da obuče srpski dres, malo popije i možda i mi budemo u finalu uz takvu maskotu!

Govorio je nekadašnji napadač i o navijačima Srbije, odnosno zašto je tako malo ljudi na stadionu.

- Imamo navijače Zvezde i Partizana, a ne državnog tima. U onoj državi, kad bi reprezentacija Jugoslavije igrala, stadioni su bili puni. Tada su svi navijali. Voleo je narod državni tim. Navijači su išli zajedno da podrže državni tim. To u poslednjih dvadesetak godina kod nas nije slučaj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.