ŽIVKOVIĆ SE IZVINIO: Moja pogrešna reakcija je bila zbog jednog tabloida!

dozvao se pameti

ŽIVKOVIĆ SE IZVINIO: Moja pogrešna reakcija je bila zbog jednog tabloida!

Fudbaler Partizana shvatio je grešku i izvinio svima zbog odluke da ne da izjavu posle meča sa AZ Alkmarom
Objavljeno: 14:32h

Andrija Živković nije dugo čekao da se predstavnicima medija izvini za neprofesionalan postupak nakon meča sa AZ Alkmarom. S obzirom da je odbio da da izajvu novinarima z konstataciju da "nisu korektni prema njemu" Živković je objasnio da je takva rekacija bila usmerena prema samo jednom "tabloidu". - Žao mi je ako se neko našao uvređen ili povređen zbog moje reakcije. Želim da mediji znaju da je sve to bilo upereno samo na jedan tabloid i sigurno se ne bih obazirao, niti izrekao nešto slično da glava posle večitog derbija nije bila 'vruća - objasnio je za "Sport" Živković.

Podsećamo da se mladi fudbaler našao uvređen zbog pitanja novinara nakon 149. "večitog" derbija koji je tražio potvrdu da je izdanje na "Marakani" bilo najgore od kada Živković nosi crno-beli dres. - Hteo sam da iskočim iz sopstvene kože zbog poraza, a onda mi je prišao sa pitanjem da li znam da sam bio najgori na terenu. Umalo nisam ekspolodirao, ne toliko zbog izrečenog, već sam u trenutku počeo da krivim sebe za neuspeh - rekao je srpski reprezentativac Živković. Nakon trijumfa nad AZ Alkmarom posle kojeg je atmosfera u Humskoj mnogo bolja Živković je rešio da se izvini novinarima i da na taj način "zakopa ratne sekire".
- U dobrim sam odnosima sa novinarima koji prate dešavanja u Partizanu, posebno sportskim medijima. Kada izgubiš derbi svašta čoveku prođe kroz glavu i treba vremena da se sabereš, smiriš. Sada je sve u redu, nadam se da ću nastaviti uspešnu saradnju sa sportskim novinarima - zaključio je prvotimac Partizana. Podsetimo da je i potpredsednik Partizama Milorad Vučelić stao na stranu Andrije Živkovića istakavši da je konstatacija nakon "večitog derbija" koju je napravio novinar bila nekorektna i usmerena protiv čitavog kluba. (Espreso.co.rs/Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.