KRAUČ PROZVAO TERIJA: Odvratno je puzao!
Foto: Profimedia

razvezao jezik

KRAUČ PROZVAO TERIJA: Odvratno je puzao!

Delovao je "neustrašivo" na terenu, protivnicima je ulivao strah u kosti, ali se sudijama ulagivao

Objavljeno:

Nekadašnji reprezentativac Engleske Piter Krauč "prozvao" je legendu ČelsijaDžona Terija zbog toga kako se tokom igračke karijere ophodio prema sudijama.

Slavni napadač se prisetio svojih dana iz Premijer lige, a posebno je spomenuo Džona Terija

Krauč je u podkastu "Back of the net" govorio o sudijama u Premijer ligi, a tom prilikom je za Terija rekao da je "odvratan" po tome kako se ophodio prema sudijama.

Ali iako biste možda to pomislili zbog psovki ili ružnog ponašanja, u pitanju su bile sasvim drugačije situacije.

Piter Krauč
foto: AP

- Ono što mi je bilo jezivo tokom utakmica jesu situacije kada bi kapiteni razgovarali sa sudijama. Ja sam ih sve oslovljavao kao "sudija", odrastao sam tako. Stvari su se promenile pa ih zovu Majk i Džejms. Zovu ih imenima kako bi ih imali na svojoj strani - počeo je Krauč.

- Sećam se da je Daren Flečer bio dobar u tome, ali je Džon Teri bio neverovatan. Prišao bi sudiji i rekao mu "Majk, kako si, kako su članovi porodice". Neverovatno! Pomislio sam kako je to odvratno jer je "puzao" oko sudije - rekao je dva metra visoki Krauč.

On veruje da je Teri na taj način izbegavao dobijanje kartona na utakmicama.

- Uvek bi sudije razmislile dva puta da li da mu pokažu karton. Kada bi nekoga udario u prvom minutu, rekao bi 'Izvini, Majk'. Sudija bi dva puta razmislio pre nego što bi ga zapisao. Teri je prvi igrač koji je sudiju počeo da naziva imenom - objasnio je Krauč.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.