MIHA BLIZU OTKAZA NAKON VEČERAŠNJEG DEBAKLA: Inter brojao do 6 u pobedi protiv Bolonje, menja ga legenda Rome?
Foto: EPA/Simone Arveda

raspad u milanu

MIHA BLIZU OTKAZA NAKON VEČERAŠNJEG DEBAKLA: Inter brojao do 6 u pobedi protiv Bolonje, menja ga legenda Rome?

Ekipa koju sa klupe predvodi srpski stručnjak, Siniša Mihajlović, pretrpela je težak poraz u Milanu od čak 6:1

Objavljeno: 21:42h

Siniša Mihajlović doživeo je u subotu uveče jedan od najtežih poraza u samostalnoj trenerskoj karijeri, započetoj još 2008.

Mihina Bolonja gostovala je šampionu, Interu, i pretrpela brodolom. "Nerazuri" su pobedili 6:1!

Golovima Lautara Martineza, Milana Škrinijara, Nikola Barele, Matijasa Vesina i Edina Džeka (dva), Inter je u 68. minutu vodio čak 6:0.

Do kraja utakmice na "Đuzepe Meaci", Mihin tim je uspeo da postigne samo počasni gol, udarcem Artura Tijatea, koji nije promenio stvari, niti ublažio ovaj poraz.

Neuspeh je navodno toliko zaboleo čelnike Bolonje da ozbiljno razmišljaju da otpuste srpskog stručnjaka! Prema pisanju "Tutomerkata", rukovodstvo kluba razmatra otpuštanje Mihajlovića posle dve i po godine, a navodno bi mogao da ga zameni legendarni vezista Danijele De Rosi.

Siniša Mihajlović
foto: EPA/Emanuele Pennacchio

Slavni fudbaler koji je bio jedna od igračkih ikona Rome bio je deo italijanskog stručnog štaba na Evropskom prvenstvu, ali još nigde nije samostalno radio.

Ako bude preuzeo Bolonju, Mihajlović će se oprostiti od kluba u kojem je radio i tokom borbe sa leukemijom, kada je dobio veliku podršku od kluba, a na to je uzvratio time što je pravo sa terapija dolazio u trening centar da radi sa ekipom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pogledajte kako Bolonja trenutno stoji na tabeli Serije A posle mesec dana sezone u kojoj je iz Kupa Italije šokantno ispala u duelu protiv niželigaša.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.