STANKOVIĆ EMOTIVAN: Obožavam Crvenu zvezdu, ovo je veliki uspeh za klub! OSMEH JE NAJBITNIJI!
Foto: Starsport©

bili pod velikim pritiskom

STANKOVIĆ EMOTIVAN: Obožavam Crvenu zvezdu, ovo je veliki uspeh za klub! OSMEH JE NAJBITNIJI!

Deajn Stanković ne žali za Ligom šampiona

Objavljeno:

Crvena zvezda se plasirala peti put zaredom u grupnu fazu evropskog takmičenja, a trener Dejan Stanković izneo je svoje utiske nakon revanš susreta sa Klužom, u kom je njegov tim slavio ukupnim rezultatom 6:1.

- Čestitam momcima i zadovoljan sam pristupom i nismo došli ovde da se branimo, već da idemo na pozitivan rezultat. Odigrali smo dobru utakmicu i ponavljam, ovo je veliki uspeh za klub. Hvala navijačima koji su prevalili toliko kilometara i opet smo se osećali kao kod kuće. Crvena zvezda igra već petu godinu zaredom grupnu fazu evropskog takmičenja i ja mislim da je to ozbiljan uspeh, pogotovo što će Liga Evrope biti mnogo kvalitetnija ove sezone – rekao je Stanković.

Dejan Stanković
foto: Starsport©

Trener Crvene zvezde je istakao da je pozitivno razmišljanje najvažnije za dobru atmosferu.

- Osmeh je najbitniji, ta energija pozitivna i imam još mnogo da pružim. Volim i poštujem klub, svoj stručni štab, i jednog dana kada ne bude tog osmeha, onda će biti drugačije. Bez njih ne bih mogao ništa, bez štaba koji sjajno radi. Treba biti realan, mi smo imali nestvarni i nadrealni pritisak koji nigde nisam video. Mnogo toga je bilo nezasluženo, ali Kluž je sjajna ekipa i iznenadili su prethodnih godina mnoge velikane, tako da sam ponosan na svoje momke zbog pristupa koji su imali. Ovo je velika i dupla pobeda.

Navijači Crvene zvezve
foto: Starsport©

Stanković se nije obazirao na protivnike na sutrašnjem žrebu istakavši da je ovo veliki uspeh za sve u klubu.

- Čeka nas reprezentativna obaveza, momci jedva čekaju da se malo odmore i dobro je da se završi ova letnja liga. Uvek može i bolje i gore. Neka dođe bilo ko, nama je zagarantovano šest utakmica u Evropi koji puno znače klubu i navijačima. Tako da bez obzira na ime protivnika, mi nemamo šta da izgubimo i želimo da pružimo spektakl našim navijačima. Što se tiče Lige šampiona, nemam nikakav žal zbog toga. Srećan sam zbog ulaska u Ligu Evrope i ostvarili smo veliki cilj i ništa mi neće pokvariti zadovoljstvo zbog toga. Ceo paket igara u ovoj sezoni me je obradovao. Od 14 utakmica koje smo odigrali, i sve je na njima za komentar i diskusiju. Jedva smo čekali da se završi ova mini letnja liga i pokazali smo da možemo da se nosimo sa ogromnim pritiskom.

Dejan Stanković, Marius Šumudika
foto: Starsport©

Šef struke crveno-belih je istakao da su osećanja uvek jaka i da se to videlo na kraju utakmice.

- Ponela me je emocija zbog toga što znam da smo bili izloženi velikom pritisku, ali to je ono što znači puno za odrastanje i ojača nas sve zajedno kao grupu. Obožavam Crvenu zvezdu, proslavio sam uspeh sa navijačima uzdignute glave – podvukao je Stanković.

(Espreso/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.