FK PARTIZAN: Neodgovorna i nekorektna pisanja štampanih i elektronskih medija!
Foto: Espreso

reagovali posle pisanja medija

FK PARTIZAN: Neodgovorna i nekorektna pisanja štampanih i elektronskih medija!

Partizan se oglasio i saopštenjem koje prenosimo u celosti
Objavljeno: 17:54h

Skupština Partizana održana u ponedeljak na kojoj je kao novi predsednik crno-belih izabran Milorad Vučelić podigla je mnogo prašine u javnosti.

Proteklih dana pisali smo o tome kako je naprasno Skupština dobila dva nova delegata, koji su blisko povezani sa Vladimirom Vuletićem, koji je rekao da je sve urađeno u skladu sa statutom crno-belih.

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Partizan se oglasio i saopštenjem koje prenosimo u celosti:

Fudbalski klub Partizan koristi ovu priliku da izrazi zadovoljstvo usled činjenice da je Vanredna skupština FK Partizan, nakon dva neuspešna pokušaja, dostojno i legalno zasedala 24. oktobra 2016. godine.

Ovom zasedanju najvišeg klupskog organa punovažno su prisustvovala 33 delegata, što je omogućilo donošenje potpuno legalnih i legitimnih odluka, uključujući i izbor Predsednika i članova Upravnog odbora FK Partizan.

foto: Dragan Kadić

Javnost je imala priliku da u direktnom tv prenosu prati tok i rad Vanredne skupštine, delovanje i odlučivanje svih njenih delegata.

Međutim, malicioznim i tendenzioznim nastupima jednog delegata, još u toku iste večeri nakon okončanja sednice Skupštine a narednog dana i neodgovornim i nekorektnim natpisima u nekim pisanim i elektronskim medijima, neutemeljeno je dovedena u pitanje volja delegata i punovažne odluke Vanredne skupštine FK Partizan.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.