ARNAUTOVIĆ JOŠ UVEK DALEKO OD BOLONJE: Prilika da Zvezda krene u žestoku ofanzivu - SA NJIM JE LIGA ŠAMPIONA BLIŽE!
Foto: EPA/Andy Rain

ovo bi bilo zanimljivo

ARNAUTOVIĆ JOŠ UVEK DALEKO OD BOLONJE: Prilika da Zvezda krene u žestoku ofanzivu - SA NJIM JE LIGA ŠAMPIONA BLIŽE!

Ne mora da znači da se neće nešto promeniti u slučaju Zvezde i Arnautovića u nedeljama koje dolaze

Objavljeno:

Izgledalo je pre nekoliko nedelja da je sve gotovo i da će austrijski reprezentativac Marko Arnautović (32) preseliti u Bolonju kod Siniše Mihajlovića.

Međutim, od tog posla za sada nema ništa što je ovog utorka potvrdio i direktor italijanskog kluba Valter Sabatini.

- Nismo doveli Arnautovića još uvek, rano je. Još se transfer pijaca nije zahuktala. Videćemo šta će se desiti u narednih nekoliko nedelja - misteriozan je Sabatini.

Podsetimo, početkom leta se stidljivo šuškalo o dolasku Arnautovića u Crvenu zvezdu u sklopu ambicioznog juriša na Ligu šampiona, a generalni dirketor crveno-belih je otkrio da je razgovarao sa Markovim bratom, ujedno i menadžerom.

- Razgovarao sam sa njegovim agentom, koji mu je rođeni brat i Arnautović jeste naša želja, ali u ovom momentu to nije realno. On ima bogat ugovor, možda za godinu-dve kao izvanredan igrač, koji jeste naša velika želja - rekao je Terzić.

Međutim, ova izjava koja datira od pre mesec i po dana ne mora da znači da se neće nešto promeniti u slučaju Zvezde i Arnautovića u nedeljama koje dolaze.

Uostalom, prelazni rok traje do 31. avgusta, a ako još crveno-beli izbore plasman u grupnu fazu Lige šampiona za takmičenje tamo će im trebati jaka imena poput Marka.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.