SAD JE NAPOKON SVE GOTOVO: Nenad Krstičić se vratio u Zvezdu!
Foto: Dado Đilas

najzad

SAD JE NAPOKON SVE GOTOVO: Nenad Krstičić se vratio u Zvezdu!

U Crvenu zvezdu Nenad Krstičić dolazi kao slobodan fudbaler, a očekuje se da se u narednim danima priključi ekipi na pripremama u Austriji

Objavljeno: 10:51h

Iskusni fudbaler nosiće crveno-beli dres naredne dve sezone

Više nema nagađanja Nenad Krstičić će po drugi put zaigrati za Crvenu zvezdu. Iskusni vezni fudbaler raskinuo je saradnju sa atinskim klubom AEK i uskoro će potpisati dvogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Nenad Krstičić bio je velika želja trenera Dejana Stankovića, ne samo ovog leta, već i prošle godine. Uspeo je nekadašnji fudbaler Sampdorije i Alavesa da postigne dogovor sa Grcima o raskidu saradnje, jer nije mogao da bude odvojen od porodice.,

Nenad Krstičić
foto: Starsport©

Nenadu Krstičiću ovo će biti povratak u Crvenu zvezdu. Crveno-beli dres zadužio je prvi put u avgustu 2017. godine i bio je jedan od glavnih igrača. Nažalost, nesuglasice između njega i kluba nastale su narednog leta, kada je izboren istorijski plasman u Ligu šampiona. Zato je u decembru 2018. napustio Beograd i otišao u Atinu. Krstičić je sa Zvezdom osvojio dve titule, igrao grupnu fazu Lige Evrope i Lige šampiona. Koliko voli Crvenu zvezdu pričao je u opšironom intervjuu prošle godine za Kurir, kada je sa porodicom obilazio svetinje na Kosovu i Metohiji.

U Crvenu zvezdu Nenad Krstičić dolazi kao slobodan fudbaler, a očekuje se da se u narednim danima priključi ekipi na pripremama u Austriji.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.