Magični Srbin je među Top 10 pakera na svetu: Njihova dodavanja su uvek pola gola! (VIDEO)
Foto: AP/Reuters

Nije što je naš!

Magični Srbin je među Top 10 pakera na svetu: Njihova dodavanja su uvek pola gola! (VIDEO)

Prema podacima najpopularnijih svetskih fudbalskih portala, srpski majstor fudbala je u samom vrhu najproduktivnijih fudbalera
Objavljeno:

Dušan Silni, Dušan Teodosić, majstor fudbala, vedeta srpskog sporta, genije iz Bačke Topole - ili jednostavno, Dušan Tadić!

Momak koji je najvažnije fudbalske korake napravio u FK Vojvodini i u Holandiji, gde je stekao fantastičnu tehniku, ove nedelje je pravi hit u svetu najpopularnije sporedne stvari.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Od osam golova koje je Srbija postigla u ovom kvalifikacionom ciklusu za SP u Rusiji, on je učestvovao u apsolutno svakom!

foto: Dado Đilas

A, s obzirom na to da nastupa za Sautempton, njegov fantastičan učinak na klupskom nivou je nekada bačen u zapećak, jer je svim inostranim medijima mnogo zanimljivije da pišu o fudbalerima Mančester junajteda, Sitija, Čelsija, Juventusa, Barselone, Real Madrida, nego o njemu.

Međutim, specijalizovani portal Goal.com napravio je fantastičnu listu od deset igrača koji su u dosadašnjem toku sezone bili najkreativniji, bar kada je Evropa u pitanju!

A evo gde su oni smestili našeg Duleta! Naravno, reč je o najboljih pet liga, a kriterijum je broj napravljenih šansi upoređen sa brojem odigranih utakmica...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.