DALJE RUKE: Predsednik PSŽ-a poručio kolegi iz Reala da NIKADA neće prodati MBAPEA!
Foto: Starsport©

nipošto ne daju prvu zvezdu

DALJE RUKE: Predsednik PSŽ-a poručio kolegi iz Reala da NIKADA neće prodati MBAPEA!

Kilijan Mbape je u dresu Parižana je do sada odigrao 171 utakmicu i postigao je čak 132 gola i upisao 61 asistenciju

Objavljeno:

Kako se bliži letnji prelazni rok sve se više spekuliše ko bi mogao da bude njegova zvezda.

Jedno od imena koje se najčlešće pominje je Kilijan Mbape. As Pari Sen Žermena je blistao i u sezoni za nama, ali je njegov klub podbacio (za standarde koje su sami postavili).

"Sveci" su odbranili titule u Kupu i Superkupu Francuske, ali su ostali bez titule državnog prvaka (za jedan bod, od Lila), dok je još jedna obećavajuća kampanja u Ligi šampiona (izbacili tada aktuelnog prvaka Bajern), okončana relativno lakom eliminacijom od Mančester sitija.

Florentino Perez
foto: EPA/Yoan Valat

Zato pojedini mediji sugerišu da je Mbape nezadovoljan i da će se preseliti u Real Madrid, klub koji simpatiše od detinjstva.

Predsednik "kraljevskog" kluba, Florentino Peres će učiniti sve da mu ispuni tu navodnu želju, ali njegov rival iz Pariza mu je danas poslao jasnu poruku.

- Da budem jasan. Kilijan Mbape će nastaviti da igra za PSŽ i nikada ga nećemo prodati i on nikada neće napustiti klub kao slobodan igrač. To je nemoguće - izričit je bio Naser Al-Kelaifi.

Naser al-Kelaifi
foto: AP

Mbape je u PSŽ stigao kao tinejdžerska zvezda leta 2017. godine iz Monaka za čak 145 miliona evra, ali odmah se i pokazao kao odlično pojačanje.

Ovaj 22-godišnji napadač u dresu Parižana je do sada odigrao 171 utakmicu i postigao je čak 132 gola i upisao 61 asistenciju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.