Muslinova poruka pred Austriju, nateraće svakog navijača Srbije da se ozbiljno zapita!
Foto: Dado Đilas

svi na stadion

Muslinova poruka pred Austriju, nateraće svakog navijača Srbije da se ozbiljno zapita!

Srbija će u nedelju igrati protiv Austrije, u trećem kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji
Objavljeno:

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da očekuje da njegovi fudbaleri protiv Austrije potvrde rezultat i dobru igru iz prošle utakmice, iako je ulogu favorita prepustio protivniku.

- Očekujem da potvrdimo rezultat i dobru igru iz Moldavije. To nam je potrebno. Spremni smo. Svi moramo da se držimo zajedno, da napredujemo i budemo mnogo bolji - rekao je Muslin na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Srbija će u nedelju igrati protiv Austrije, u trećem kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Muslinov tim posle dve utakmice ima četiri boda, nakon remija 2:2 sa Irskom u Beogradu i pobede 3:0 u Moldaviji.

Selektor je kazao da se nada lepom ambijentu na stadionu jer je "podrška potrebna" i da misli da su je igrači zaslužili igrama u prve dve utakmice. Muslin je naveo da nema kadrovskih problema.

- Svi su zdravi i orni - dodao je on.

Muslin je rekao da je problem igrati dve utakmice u tri dana, ali da su se reprezentativci odmorili i biće fizički spremni

- Jeste problem kada se igra dva puta u tri dana, naročito igračima koji ne igraju u svojim klubovima. Ali, odmorili su se i mislim da nećemo imati fizičkih problema da odigramo kvalitetno - rekao je Muslin.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.