FUDBALER KOGA ŽELI ZVEZDA SE POVREDIO: Čak je i nastup na EURU pod znakom pitanja!
Foto: AP / Adam Levy

šteta

FUDBALER KOGA ŽELI ZVEZDA SE POVREDIO: Čak je i nastup na EURU pod znakom pitanja!

Sem Arnautovića, Austrijanci imaju u sastavu još jednog napadača Srpskog porekla, to je Saša Kalajdžića

Objavljeno:

Jedan od najboljih fudbalera Austrije Marko Arnautović se povredio i neće igrati na prijateljskoj utakmici protiv Engleske u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje počinje za desetak dana.

Posle izveštaja lekara Marko i dalje vuče povredu desnog butnog mišića koji ga muči i zbog koga će morati da pauzira jedan određeni period.

. Ozbiljno shvatamo njegovu poredu mišića. Na dobrom je putu, ali će propustiti utakmicu protiv Velike Britanije, ne želim da rizikujemo povredu - rekao je Mihael Fidler.

Marko Arnautović
foto: Profimedia

Austrija će posle Engleske igrati sa Slovačkom koja će im predstavljati generalnu probu pred start Eura, gde se u prvom kolu sastaju sa reprezentaciom Severne Makedonije.

Sem Arnautovića, Austrijanci imaju u sastavu još jednog napadača Srpskog porekla, to je Saša Kalajdžić koji je ove sezone igrao sjajno u dresu Štutgarta.

Podsetimo da se Marko poslednjih dana dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, ali to u ovom trenutku deluje kao nerealna mogućnost. Dok je u red za njegov potpis stala i Bolonja koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.