Grof Božović otkrio šta niko u Crvenoj zvezdi neće da radi!
Foto: Fonet

zvezda gostuje u ivanjici

Grof Božović otkrio šta niko u Crvenoj zvezdi neće da radi!

Prema Božovićevim rečima, fudbalerima Crvene zvezde ne nedostaje motivacija jer "igrači znaju da su u Crvenoj zvezdi" i da od "imena kluba nema veće motivacije"
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da njegovim fudbalerima neće biti lako protiv Javora u Ivanjici i da će oni ponovo morati da pokažu da su najbolji, kao i to da im motivacija ne nedostaje.

- Neće nam biti lako, ali mislim da smo bolji od Javora. To, po ko zna koji put, moramo da pokažemo na terenu. U fudbalu nema minulog rada, moramo ponovo da pokažemo da smo najbolji i da pobedimo - rekao je Božović na konferenciji za novinare u Beogradu. Zvezda će u nedelju gostovati Javoru u 11. kolu Super lige. Prema Božovićevim rečima, fudbalerima Crvene zvezde ne nedostaje motivacija jer "igrači znaju da su u Crvenoj zvezdi" i da od "imena kluba nema veće motivacije". Božović još nije odlučio u kom će sastavu nastupiti crveno-beli, pošto mu problem predstavlja to što su petorica igrača bili u Kataru sa B reprezentacijom Srbije. Povredjen je jedino Petar Orlandić. - Nisam siguran u vezi sastava jer se još nisu vratili ovi iz Katara. Razmišljamo, moram prvo da razgovaram sa njima. To nas nije mnogo poremetilo. Imamo mogućnost za rotaciju, one koji mogu da ih zamene. Nećemo da kukamo - kazao je Božović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.