Iliev se izvinio, ali i obećao: Neće više biti bombi! Od ovog momka očekuje da nasledi Ilića! (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

više nema euforije

Iliev se izvinio, ali i obećao: Neće više biti bombi! Od ovog momka očekuje da nasledi Ilića! (VIDEO)

U novoj epizodi "Partizanovog vesnika" posvećenoj Večitom derbiju su govorili sportski direktor crno-belih, kao i igrači Milenković, Đurđić i Leonardo
Objavljeno:

- O Milenkoviću sam i posle derbija pričao. Čuvamo ga u "zlatnom kavezu", on je sadašnjost i budućnost i neko ko ima kapacitet da bude kapiten jednog dana.

Junak derbija je svakako bio strelac pobedničkog gola, Leonardo, o kome je kada je dolazio Iliev pričao sa velikim žarom i veličao ga, a Brazilac je tek sada pokazao da to nije bilo uzalud.

- Nije trenutak da se likuje, niti sam ja takav čovek. Poslednjih meseci sam pokušavao da objasnim ljudima da sam u poslednja dva prelazna roka bio na nekom testu, ali nemoguće je da i drugi vide u istom trenutku moje želje koje sam ja imao i za to je potrebno vreme.

- Pogrešio sam i to priznajem i izvinjavam se svima i mnogo toga sam negativnog na vrat stavio ljudima koji vode klub, ali pre svega sebi teret i igračima koje sam dovodio i tako ih predstavljao kako sam ih predstavljao. Ali rezultati pokazuju i pokazaće da li sam ja bio u pravu ili nisam. I kada se ovako nešto desi sigurno da mi je zadovoljstvo, lično, jer izgleda da to što sam radio ima smisla i da sam dovodio pojačanja za naš Partizan.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.