Muslin objasnio zašto nema Krkića, ali će njegova izjava zaboleti Partizan i Zvezdu!
Foto: Reuters

Večiti moraju da rade

Muslin objasnio zašto nema Krkića, ali će njegova izjava zaboleti Partizan i Zvezdu!

Selektor Srbije je rekao da u ovom trenutku postoji potencijal kod nekih igrača u srpskom fudbalu, ali da će sa njima biti odrađen poseban trening
Objavljeno:

Selektor Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da ga raduje povratak suspendovanog Aleksandra Kolarova, kao i to da neće biti mnogo iznenađenja u sastavu na predstojećim kvalifikacionim utakmicama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Muslin objavio spisak: Ništa od senzacionalnog novog igrača, neki se vratili, neki otpali!

Srbija će u oktobru gostovati Moldaviji, a potom dočekati Austriju, u drugom i trećem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Muslin je istakao da ga raduje dobra forma Kolarova i to što je njegov trener u Mančester sitiju Pep Gvardiola zadovoljan. Takođe, još razmišlja na kojoj će poziciji upotrebiti tog igrača.

foto: Dado Đilas

Iz neba, pa u rebra: Srbija dobija najneočekivanije pojačanje već danas? (VIDEO)

- Još razmišljam, ali mislim da će za sada igrati na boku jer ima dobre ofanzivne osobine. Ali, ne isključujem mogućnost i da igra na levom štoperu, što je dobro za nas. Ne iznenađuje me da je Gvardiola zadovoljan njime - rekao je Muslin.

U sistemu sa dva zadnja vezna, selektor je pozvao četvoricu igrača, Nemanju Gudelja, Ljubomira Fejsu, Luku Milivojevića i Nemanju Maksimovića. Kako je rekao, ne vidi da iko više može da pomogne na toj poziciji, osim suspendovanog Nemanje Matića.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.