U NOVOM SADU OGORČENI NA SELEKTORA: Mogao je da dođe da pogleda neku našu utakmicu!
Foto: Starsport©

iznenađeni

U NOVOM SADU OGORČENI NA SELEKTORA: Mogao je da dođe da pogleda neku našu utakmicu!

Amir Bislimi pita Stolicu da li Proleter treba da igra sa 7 bonus igrača u postavi da bi on konačno pogledao nekog od njih

Objavljeno: 08:55h

Selektor mlade reprezentacije Srbije Ilija Stolica je prošle nedelje objavio spisak igrača na koje računa za prijateljski meč sa Turskom, međutim, na njemu nije bilo nijednog igrača iz novosadskog Proletera što je izazvalo malo iznenađenje u fudbalskoj javnosti.

Zbog toga je reagovao i sportski direktor novosadskog kluba Amir Bislimi koji je ironično prokomentarisao izbor Ilije Stolice s obzirom da Proleter spada u jedan od najmlađih timova u Superligi i da na njihovim utakmicama igra mnogo više od ona 2 "bonus" igrača koliko je obavezno prema novim pravilima.

Amir Bislimi
foto: Espreso

Podsećamo, da je svaki tim u obavezi da na terenu u startnoj postavi ima bar dvojicu igrača starosti do 21 godine, kao i na klupi da ima još trojicu.

- Mnogo me je iznenadio selektor. Kada sam video naslov da je pozvao 14 igraca iz Superlige, očekivao sam bar jednog igrača Proletera. Ne bih voleo da me neko pogrešno shvati, nemam ništa protiv ni jednog igrača sa spiska. Samo sam očekivao od selektora da prisustvuje bar jednoj utakmici, on ili njegovi saradnici i uvaže klub koji forsira mnogo mladih igrača. Pored Žarka Lazetića, Damjanovića i Đorđevica ne znam ko još forsira mlade igrače i ima rezultate. Moje je pitanje Stolici da li Proleter treba da igra sa 11 bonus igrača , da skrene njegovu pažnju na nas? Ako je to potrebno, nije problem. Imaću sastanak sa Žigićem i stručnim štabom, da još više podmladimo ekipu. Malo je 5-6-7 bonus igrača u prvoj postavi. A 14-15 u protokolu - poručio je Bislimi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.