UJEDA, BRANI "BOŽJOM RUKOM", SIMULIRA, PA SAD OVO: Svi pričaju o Suarezovim prljavštinama protiv Čelsija! (VIDEO)
Foto: EPA/Robert Ghement

odakle mu ideje?!

UJEDA, BRANI "BOŽJOM RUKOM", SIMULIRA, PA SAD OVO: Svi pričaju o Suarezovim prljavštinama protiv Čelsija! (VIDEO)

Napadač Atletika je pokazao nove delove svog "repertoara"

Objavljeno:

Mnogi fudbaleri iz Južne Amerike su poznati po tome da su spremni na sve i svašta na fudbalskom terenu da bi došli do pobede.

Prre meča ih možete videti kako se usrdno mole kao najsmerniji vernici, i to čine zaista iskreno, a onda, kada utakmica počne, iz arsenala izvlače sijaset trikova kojima pokušavaju (i često uspevaju) da prevare sudiju i isprovociraju protivničke fudbalere.

Otkako Dijego Kosta nije u prvom planu, Luis Suarez je taj koji ove metode sa najvećim uspehom primenjuje na najvišem nivou.

Luis Suarez
foto: EPA/LAVANDEIRA JR

Uvek će ostati poznat po ujedanju Đorđa Kjelinija i Branislava Ivanovića, simuliranju faula za penal kojim je Barselona napravila istorijski preokret protiv PSŽ-a 2017. (mada je sudija Ajtekin bio spreman da pomogne svakako), ali i po zaustavljanju lopte rukom na gol-liniji u finišu produžetka četvrtfinala SP 2010. protiv Gane.

Luis Suarez, Svetsko prvenstvo 2010.
foto: EPA / Jon Hrusa

Tada je isključen, ali je Asamoa Đan promašio, Urugvaj prošao na penale, a Suarez se hvalio da je napravio odbranu turnira i da "Božja ruka" sada pripada njemu. Milovan Rajevac ga je nazvao varalicom, ali je u domovini slavljen kao heroj. Skoro kao Maradona 1986.

Izgleda da je jednom od najboljih napadača svoje ere posebna inspiracija duel sa Čelsijem. Sinoć je u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona (0:1) imao pravi mali šou.

Prvo je zvezda Atletiko Madrida bezobrazno u trku zastao i petom udario Antpilikvetu dok ga je ovaj pratio u stopu, a zatim je u jednom duelu uštinuo Antonija Ridigera.

Naravno, u oba slučaja je glumio žrtvu, a Nemac je umalo sam uzeo pravdu u svoje ruke protiv prgavog Urugvajca.

Daleko od toga da su pomenuta dvojica nevinašca, ali za Suareza su amateri...

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.