Koji su to renomirani stručnjaci imali veliki uticaj na trenersku karijeru Slaviše Jokanovića?
Foto: Reuters

uči svakog dana

Koji su to renomirani stručnjaci imali veliki uticaj na trenersku karijeru Slaviše Jokanovića?

Srpski stručnjak najpre je uspeo da engleski klub slab ispadanja iz Čempionšipa, a sada se bori da ga vrati u elitni rang
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Slaviša Jokanović dobro gura sa Fulamom.

Srpski stručnjak najpre je uspeo da engleski klub slab ispadanja iz Čempionšipa, a sada se bori da ga vrati u elitni rang.

- Mislio sam na će posao biti mnogo lakši. Bilo je veoma teško tih nekoliko meseci. Shvatio sam da je potreban naporan rad i na terenu i van njega. Čudne stvari su se dešavale. Morali smo da postignemo tri gola kako bismo dobili meč. Primili smo 35 golova, a nardeni slabije plasirani tim primio je 20. Primili smo mnogo golova iz penala. A da bi se promene bile uspešne bilo je poterbno krenuti ispočetka. - U trening centru su mi trebali novi tereni. Vlasnik je bio pomalo iznenađen jer mu nikada ranije nisu govorili da tereni nisu bili u dobrom stanju. I nisu. To nije beznačajna stvar. To je bitan korak ka napretku u pravom smeru. To je bila velikla korist za klub, sada imamo odlične uslove za treninge. To je omogućilo ekipi da zaigra mnogo bolje, „spusti loptu“, pa je Fulam do sada zabeležio 3.235 pasova, više nego bilo koji klub u ligi. Trenutno zauzima šesto mesto na tabeli Čempionšipa sa 11 bodova iz šest kola.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.