Nazire li se to prekoret u Humskoj? Vučelić izgubio podršku člana Uprave!
Foto: Fonet

turbulentno

Nazire li se to prekoret u Humskoj? Vučelić izgubio podršku člana Uprave!

Pretohodnih dana moglo se pročitati da Vučelić ima ogromnu podršku delegata i da će maltene skoro sigurno biti izabran za prvog čoveka kluba iz Humske, ali čini se da situacija počinje da se menja
Objavljeno:

Skupština Partizana, koja će biti održana 14. septembra ponovo će nam doneti ogromnu tenziju.

Predsednik crno-belih trebalo bi da bude ili Milorad Vučelić kao kandidat pozicije ili Nenad Bjeković kao predstavnik opozicije.

Pretohodnih dana moglo se pročitati da Vučelić ima ogromnu podršku delegata i da će maltene skoro sigurno biti izabran za prvog čoveka kluba iz Humske, ali čini se da situacija počinje da se menja.

Naime, Mile Jovičić je odlučio da napusti privremeno rukovodstvo Partizana nezadovoljan načinom na koji se radi i činjenicom da je kandidat za predsednika Milorad Vučelić

foto: Fonet/aleksandar Koković

- Ja sigurno neću podržati kandidaturu Milorada Vučelića za predsednika Partizana. Ne radi se o kratkom spoju, već o neslaganju sa potezima koji se vuku. Imali smo ivana Ćurkovića za kandidata, a onda se odjednom pojavljuje Vučelić i kako kaže bio je kod premijera Aleksandra Vučića.

- Pitao sam ga zbog čega si ti uopšte išao kod premijera, sumnjajući da je uopšte i bio. Vučelić, general Radinović i ja smo izabrani da vodimo klub, a ne da biramo kandidata. Ja nisam bio na sastanku na kome je Vučelić predložen za predsednika. Ispada da je sam sebe predložio i da je usvojio taj predlog. Možda ga je general Radinović podržao – rekao je Jovičić za Sportski žurnal.

(Espreso.co.rs/Izvor Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.