SVI VIDE JEDNO, ONI DRUGO: FA Engleske ukinula suspenziju Bednareku, potvrdila Luizovu! (VIDEO)
Jan Bednarek, Foto: EPA-EFE/PHIL NOBLE / POOL

samo donekle ispravili nepravdu

SVI VIDE JEDNO, ONI DRUGO: FA Engleske ukinula suspenziju Bednareku, potvrdila Luizovu! (VIDEO)

Fudbalska asocijacija Engleske, poništila je isključenje Bendareku, tako da će on moći da igra protiv Njukasla za vikend

Objavljeno:

Navikli smo da suđenje u Engleskoj nije na nivou vrhunskih igrača i trenera, VAR češće dobre odluke preinači u loše nego obrnuto, ali i FA Engleske je podsetila kako ume da primenjuje dvostruke standarde.

Fudbalska asocijacija Engleske, odlučila je da poništi isključenje koje je dobio defanzivac Sautemptona, Jan Bednarek dobio na meču protiv Mančester Junajteda.

Štoper Sautemptona, dobio je isključenje u 86. minutu kada je Antoni Marsijal bez ikakvog kontakta sramno simulirao prekršaj. Din je doneo pogrešnu odluku, isključio Poljaka i dosudio penal za "Crvene đavole". I to posle gledanja snimka!

Njegova odluka je sada preinačena, tako da će Bendarek moći da igra u meču protiv Njukasla u subotu.

Slična sitiacija desila se u drugoj utakmci, ali FA nije bila darežljiva prema Davidu Luizu, koji će zbog isključenja u Vulverhemptonu propustiti mečeve protiv Aston Vile i Lidsa.

Arsenal se žalio na crveni karton koji je Brazilca dobio nakon vrlo blagog kontakta posle kog je pojačanje "Vukova" Vilijan Žoze pao kao pokošen u šesnaestercu gostiju, a to je definitivno prelomilo meč koji su "Tobdžije" dotad potpuno kontrolisale.

Menadžer Arsenala Mikel Arteta posle meča je tvrdio da se ni na jednom snimku ne vidi ni najmanji kontakt i nije mu jasno kako su i sudije u VAR sobi pogrešile, ako je to već uradio glavni arbitar Krejg Poson.

Očekivao je bar poništenje crvenog kartona za Luiza, ali kao i obično, FA nije imala milosti prema londonskom klubu...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.