Stanje više nego alarmantno! Zvezda otkrila koliko duguje, situacija je dramatična! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

loše vesti za delije

Stanje više nego alarmantno! Zvezda otkrila koliko duguje, situacija je dramatična! (FOTO)

Da li ima izlaza iz ove situacije
Objavljeno:

Crvena zvezda izdala je saopštenje na svom zvaničnom sajtu u kojem je iznela relativno precizne podatke o svom finansijskom stanju, tačnije o dugovanjima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Situacija u Ljutice Bogdana je alarmantna, a saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti.

- Krajnje neodgovorno i zlonamerno od strane nekih medija, u ovom trenutku objavljuje se podatak iz Bilansa stanja FK Crvena zvezda za 2015. godinu iz izveštaja koji je objavljen na APR-u koji, da bi se razumeo, zahteva veliko znanje iz oblasti finansija . Nedostatak takvog znanja uočava se odmah kada se stavka odloženih poreskih obaveza u iznosu od preko 8.000.000 evra dodaje na ukupne obaveze a ona je, grubo rečeno, obračunska kategorija koja se javlja kao posledica razlike računovodstvene i poreske amortizacije.

foto: Nemanja Pančić

- Iz svega ovog proizilazi da je pisac teksta umislio da su u pitanju stvarno nastale poreske obaveze koje su reprogramirane sa Poreskom upravom. Interesantno je da je zanemarena analiza drugog obrasca, Bilansa uspeha, koji ukazuje na tekuće finansijsko poslovanje kluba u 2015. godini kako bi se degradiralo uspešno poslovanje kluba. Pri tome nigde nisu navedena ukupna nenaplaćena potraživanja koja naš klub ima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.