VIŠE NI VAR NE VOLI REAL, A KAMO LI SREĆA! Tragični Vaskez poklonio Bilbau finale protiv Barselone! (VIDEO)
Foto: EPA/Jorge Zapata

real je 3 puta pogađao okvir gola

VIŠE NI VAR NE VOLI REAL, A KAMO LI SREĆA! Tragični Vaskez poklonio Bilbau finale protiv Barselone! (VIDEO)

Čini se da Madriđani ponovo upadaju u krizu

Objavljeno: 23:21h

Luka Jović je otišao, ali Realu nije svanulo! "Kraljevski klub" je posle kiksa u prvenstvu u zaleđenoj Pamploni, sada ispao i iz Superkupa Španije u zaleđenom Madridu.

Pobedu su odneli prilagodljiviji gosti sa severa, tačnije iz Baskije, Atletik Bilbao 2:1.

Verovatno ni Madriđanima nije jasno kako su ovo izgubili. Oba gola su poklonili Bilbau, tri puta su pogađali okvir gola, a u poslednjih 15 minuta promašili su niz pokušaja, dobrih prilika da dođu makar do izjednačenja.

Prvom golu gostiju kumovala je glupost Lukasa Vaskeza koji je u 18. minutu prodao rivalu čistu loptu ispred svog šesnaesterca, dao je direktno u noge Daniju Garsiji, koji je odmah odigrao napred, za Raula Garsiju, a ovaj je rutinski sproveo fudbal u mrežu pored Kurtoe.

Novi trenutak, minut 38. minut. Ponovo kiks Lukasa Vaskeza, skrivio je penal, a Raul Garsija je još jednom precizan.

U drugom poluvremenu Real kreće svim silama u juriš, ali sreća je ovog puta okrenula leđa. Marko Asensio je tri puta pogađao okvir gola, ali lopta nije htela u mrežu.

Ipak, nadu je dao Benzema, VAR je potvrdio da nije bio u ofsajdu. Ali isti taj VAR je nešto kasnije poništio gol Francuzu, ovog puta jeste bio u nedozvoljenoj poziciji.

Za potpuni triler – gledanje VAR-a u 95. minutu. Naravno, da se vidi da li je penal u korist Reala. Nije bio. Atletik pobeđuje i ide na megdan Barseloni u borbi za trofej.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.