Prema Grofovim rečima, Zvezda ima jednu veliku prednost u odnosu na Sasuolo! (VIDEO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

Svaka ka' njegoševa!

Prema Grofovim rečima, Zvezda ima jednu veliku prednost u odnosu na Sasuolo! (VIDEO)

Otkrio je šta bi mogao da bude još jedan ključ uspeha
Objavljeno: 20:19h

Božović je kazao da se nada da će prednost njegove ekipe biti to što je do sada u sezoni odigrala devet utakmica, a italijanski klub samo dve zvanične. - Nadamo se da će to biti naša prednost. Sasuolo se nije spremao za prvo kolo kvalifikacija i prvenstva da bude 100 odsto spreman. To je nemoguće, pred njima je dugo takmičenje. Mi smo odigrali više utakmica i mislim da smo u boljem fizičkom stanju - naveo je trener Zvezde. On je kazao da ne očekuje da ekipe mogu međusobno da se iznenade. Prema njegovim rečima, ekipi će mnogo značiti velika podrška koju će imati u Italiji i kazao da je pun stadion u Beogradu protiv Ludogoreca bio mač sa dve oštrice.

Kako je kazao, ne očekuje da prva utakmica bude odlučujuća. - Sve je otvoreno u ovim takmičenjima dok god se ne završi. Važne su obe utakmice - dodao je Božović.

Božović je kazao da je Sasuolo veoma dobar kolektiv, a posebno je izdvojio napadača Domenika Berardija. - Sasuolo je jedno od najprijatnijih iznenađenja italijanskog šampionata prošle sezone. Veoma dobar kolektiv sa par izvanrednih pojedinaca. Kompaktna ekipa. Berardi individualnim sposobnostima uvek može da reši utakmicu - kazao je Božović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.