IGRAČ REALA NA EL KLASIKU PLJUJE ZIDANA PRED SVIMA: Sve sluša Luka Jović i opet je na udaru, ali zbog drugih stvari
Foto: Printscreen/Youtube/ProgramasEspañol2 !

i Srbinu imaju šta da zamere

IGRAČ REALA NA EL KLASIKU PLJUJE ZIDANA PRED SVIMA: Sve sluša Luka Jović i opet je na udaru, ali zbog drugih stvari

Zidanov miljenik je nezadovoljan svojim statusom u poslednje vreme i nezadovoljstvo je pokazao pred saigračima

Objavljeno:

Real Madrid za vikend je pobedio Barselonu 3:1 u prvom El Klasiku ove sezone u La Ligi i čini se nakratko umirio krizu uzrokovanu serijom loših rezultata, ali očigledno da u timu ima i drugih problema.

Nekadašnji Zidanov miljenik Isko, u poslednje vreme nije u dobroj situaciji u klubu, a svoje nezadovoljstvo, izgleda, iznosi pred ostatkom svlačionice i to nasred utakmice.

Ne izgleda, nego doslovno, jer su njegovo kukanje Luki Modriću, Marselu, Luki Joviću, Lukasu Vaskezu i Militau uoči utakmice protiv Barselone na "Kamp Nou" snimile kamere.

Vešti snimatelj uhvatio je njegov razgovor s kolegama s klupe za rezerve uoči početka meča, a Isko je komentarisao svoj odnos s trenerom Zidanom analizirajući njegove poteze:

- Kad me vadi iz igre, vadi me u 50. ili 60. minutu, ponekad i na poluvremenu, a ako me ubacuje u igru, uvodi me u 80. minutu - jadao se Isko saigračima.

Kamere su potom snimile Marsela i Modrića koji su se samo nasmejali na njegovu muku, dok je srpski reprezentativac Luka Jović sve slušao igrajući se mobilnim telefonom što se takođe nije dopalo španskoj javnosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.