DINAMO PRONAŠAO NOVOG OLMA: Bomba na Maksimiru, 'praznik' u redovima hrvatskog šampiona!
Maksimir, Foto: Espreso.co.rs

VELIKI DAN U ZAGREBU

DINAMO PRONAŠAO NOVOG OLMA: Bomba na Maksimiru, 'praznik' u redovima hrvatskog šampiona!

Kako to inače biva, već su počela poređenja sa Danijem Olmom, koji je takođe kao mladi igrač napustio redove mlađih uzrasta velikana, doduše Barselone, kako bi se probijao negde gde će dobijati više prilike

Objavljeno: 12:08h

Nakon što je nedavno Dinamo poslao mladog talentovanog igrača, Filipa Pobija, u redove Milana, potvrđen je transfer u suprotnom smeru!

Naime, hrvatski prvak u Maksimiru je potpisao trogodišnji ugovor s defenzivnim veznjakom Alesijom Tononom, koji je shvatio da će mu karijera brže napredovati ukoliko pređe u redove hrvatskog prvaka, nego da se probija kroz krošnje silnih fudbalskih talenata u redovima omladinskih sekcija sedmostrukog prvaka Evrope.

Kako to inače biva, već su počela poređenja sa Danijem Olmom, koji je takođe kao mladi igrač napustio redove mlađih uzrasta velikana, doduše Barselone, kako bi se probijao negde gde će dobijati više prilike. Uz to, osim što je Tonon defanzivni vezni, može da igra i prema napred.

Osim navedenih činjenica, još jedna stvar veže njega i Olma - naime, u Dinamo ga je doveo zastupnik Endi Bara u saradnji sa svojim italijanskim partnerom Markom Busijelom.

Prema dostupnim informacijama, radi se o velikom talentu italijanskog fudbala, čija vrednost na Transfermarktu nije navedena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Germanijak)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.