Ozloglašeni Ramadani otkrio koji je njegov najbolji transfer u karijeri, a za to je kriv Sale Stanojević!

BALKANSKI MAG TRANSFERA

Ozloglašeni Ramadani otkrio koji je njegov najbolji transfer u karijeri, a za to je kriv Sale Stanojević!

Fudbalski menadžer koga mnogi krive za prerani odlazak srpskih talenata u inostranstvo ispričao je priču o svom najvećem pogotku u menadžerskoj karijeri
Objavljeno: 09:45h

Najuticajni fudbalski menadžer u Srbiji i čovek koga često posmatraju kroz prizmu toga da odvodi mlade talente iz Srbije, Fali Ramadani, otkrio je koji je igrač bio njegov najveći pogodak u menadžerskoj karijeri. Mnogo velikih transfera je završio Albanac iz Makedonije, mnogim srpskim fudbalerima je omogućio velike karijere, ali ipak samo jedan je bio njegov najbolji transfer koji je ostvario i to je Matija Nastasić, ispričao je vlasnik agencije "Lian Sports" za "Sport".

- Uzeo sam ga iz drugog tima Partizana, a na njega nisu uopšte računali. Gledao sam trening sa kumom Nikolom Damjancem i odmah posle treninga sam pozvao predsednika Fiorentine i rekao mu da ima igrača za njegov klub i da će biti top klasa - započeo je priču Ramadani. Pre nego što sam spojio firentinski i beogradski klub još jednom sam pita crno-bele da li žele da ga prodaju? Tada je trener bio Sale Stanojević koji je poručio da Nastasić neće doći do prvog tima još naredne tri godine. Tada sam rekao da ako ne računaju na njega da ga puste da ide i da će dobiti dobre pare i dobili su. Prodali su za 2,5 miliona evra igrača koji nije bio ni blizu prvog tima, a znamo gde je Matija kasnije bio i za koje pare. (Espreso.co.rs / Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.