VAPAJ DULETA SAVIĆA: Šiptari će provocirati, a UEFA će im pomoći jer joj obavljaju prljave poslove!
Dule Savić, Foto: Beta/Branislav Božić

"OPASNA" IZJAVA PRED PUT U TIRANU

VAPAJ DULETA SAVIĆA: Šiptari će provocirati, a UEFA će im pomoći jer joj obavljaju prljave poslove!

- Utakmica ima posebnu dimenziju zbog igranja u Tirani. Nema veze što će tribine biti prazne - kaže legendarni napadač crveno-belih

Objavljeno:

Navijači Tirane već su počeli da podgrevaju atmosferu pred duel sa Crvenom zvezdom u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pa na društvenim mrežama objavljuju bolesne poruke poput "Ubij Srbina" i "Srbe na vrbe". Uz to idu i slike raskomadanih tela. Naravno, ni naši "internet huligani" im nisu ostali dužni.

Pred taj meč oglasio se i legendarni Dušan Dule Savić, koji kaže da je takvo ponašanje od Albanaca i očekivao i dodaje da u Zvezdi ne bi trebalo da se nadaju da će ih Evropska fudbalska unija (UEFA) zaštititi od albanskih provokacija.

- Utakmica ima posebnu dimenziju zbog igranja u Tirani. Nema veze što će tribine biti prazne. Siguran sam da će Šiptari, uz pomoć nekih inostranih prijatelja, pronaći način da provociraju. Umeju da budu vrlo maštoviti i učiniće sve da ometaju igrače Zvezde. Ne bih se mnogo uzdao u to da će ih UEFA sankcionisati. Njima Albanci obavljaju mnogo toga važnog, pa UEFA voli da im čini ustupke. U svakom slučaju, da UEFA želi nekom da pomogne, siguran sam da ne bi izabrala nas - poručuje Savić.

Dule Savić
Dule Savić foto: Prentscren

Fudbalski gledano, Zvezda je apsolutni favorit i morala bi da prođe u 3. kolo kvalifikacija, naglašava legendarni napadač crveno-belih.

- Ovo je jedna od onih utakmica u kojoj svaki navijač očekuje pobedu Zvezde. Iznenađen sam što je Tirana eliminisala Tbilisi, koji ima solidan tim. To pokazuje da Tirana ume da igra na rezultat i da našem timu neće biti nimalo lako. Ipak, verujem da će Zvezda proći 2. i 3. kolo kvalifikacija. U plej-ofu će biti malo teže - objašnjava Savić za Informer.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.