Zadovoljni Grof se nada novoj seriji Vijeire, a prokomentarisao je i povredu Kahrimana! (VIDEO)
Foto: Fonet

kahriman nije povređen

Zadovoljni Grof se nada novoj seriji Vijeire, a prokomentarisao je i povredu Kahrimana! (VIDEO)

Crveno-beli će u utorak dočekati Ludogorec u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, zbog čega je Božović izveo kombinovan sastav
Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je zadovoljan pobedom nad Metalcem, a da mu je posebno drago zbog gola koji je dao Ugo Vijeira.

- Bez obzira na sve, kada date gol, čovek je zadovoljan. Fudbal se igra zbog golova. Meni je posebno drago zbog Uga, dugo nije mogao da da gol. Golgeterskih serija ima pozitivnih i negativnih, nadam se da će sada krenuti pozitivna - rekao je Božović.

Zvezda je zabeležila prvu pobedu u prvenstvu ove sezone, pošto je na svom stadionu sa 3:1 savladala Metalac u drugom kolu Superlige.

Strelci za crveno-bele bili su Džon Ruiz i Marko Poletanović, kojima su to bili debitanski golovi, kao i Ugo Vijeira, koji je konačno postigao pogodak ove sezone.

Zvezda će u utorak dočekati Ludogorec u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, zbog čega je Božović izveo kombinovan sastav. Kako je rekao, dopalo mu se kako je ekipa igrala, iako je neuigrana.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.