JOŠ JEDAN IGRAČ ZVEZDE IDE U SERIJU A?! Čak 3 kluba prate vezistu šampiona Srbije, jedan je baš zainteresovan!
Foto: Starsport©

čeka se ponuda

JOŠ JEDAN IGRAČ ZVEZDE IDE U SERIJU A?! Čak 3 kluba prate vezistu šampiona Srbije, jedan je baš zainteresovan!

On će imati problema da se izbori za minutažu na Marakani posebno posle povratka Kange

Objavljeno:

Pisali smo o interesovanju Atalante i Fiorentine za Željka Gavrića, a pored njega još jedan igrač Crvene zvezde bi mogao da nastavi karijeru u Italiji.

Miloš Vulić se nalazi na radaru čak 3 italijanska tima, a najkonkrentniji je za sada novajlija u Kalču Krotone, saznaje "Sportski žurnal".

Klub koji je izborio igranje u elitnom rangu italijanskog fudbala naredne sezone počinje izgradnju tima koji će za cilj imati opstanak, a jedan od igrača koji se uklapa u viziju jeste i odlični vezista šampiona Srbije.

foto: Starsport©

Vulić trenutno nije u glavnoj ulozi na Marakani, iako je odigrao odlično drugo poluvreme u 1. kolu Superligi protiv Novog Pazara i postigao prelep pogodak iz slobodnog udarca.

Ipak, povratkom Kange, na pozicijama koje on pokriva je stvorila još veća gužva s obzirom da su tu i Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, pa i Dušan Jovančić i Mirko Ivanić, pa je nemoguće da svi oni dobiju podjednaku minutažu.

Osim Krotonea situaciju oko Vulića pomno prate i Verona i Parma.

Za sada konkretna ponuda iz Italije nije stigla u Ljutice Bogdana, ali ukoliko bude stigla, teško da će ona biti odbijena na Marakani, jer je Zvezdi u ovom trenutku neophodan priliv novca od transfera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.