JOVELJIĆ O DUELIMA SA KOMPANIJEM: Srećom igra za nas!
Dejan Joveljjić, Foto: Starsport©

jak kao stena

JOVELJIĆ O DUELIMA SA KOMPANIJEM: Srećom igra za nas!

- Belgijska liga je veoma kvalitetna, intenzivna, sa pregršt mladih igrača

Objavljeno:

Dejan Joveljić je pričao za sajt Ajntrahta, kluba iz kojeg je na pozajmici u Anderlehtu.

Mladi napadač je odgovarao na brojna pitanja, među kojima je bilo i ono o fudbalskom golfu, u kojem je u Frankfurtu bio neprikosnoven.

- Što se toga tiče, mogu da kažem da će se kralj uskoro vratiti. Profesionalac sam, daću sve za klub za koji igram, a trenutno je to Anderleht. Do kad ću biti u Belgiji, videćemo - kaže mladi Joveljić

A zatim malo i o Anderlehtu...

- Belgijjska liga je veoma kvalitetna, intenzivna, sa pregršt mladih igrača. Smatram da bih mogao da se izborim za još značajnju ulogu u poslednjoj trećini prvenstva. Nudi pregršt mogućnosti, ali traži i kreativnost, dribling…

Ima tu privilegiju da sarađuje sa velikim Vensanom Kompanijem...

- On je vrlo snažan fudbaler, veoma je teško proći ga. Srećom igra u našem timu. Ipak, na treninzima pokušavam da ga nadmudrim, iznova i iznova. Izuzetna je osoba i igrač, sjajno je igrati ispred njega i znati da vam čuva leđa - rekao je on.

Dodao je i da je odlazak iz Srbije u Nemačku bio velika promena za njega.

- Direktno iz Srbije sam stigao u jednu od najboljih liga na svetu. To je bila velika promena, ali sam se brzo prilagodio. Bio sam svestan da ne mogu da budem odmah prvi napadač, ipak, razvijam se iz dana u dan i siguran sam da ću ostaviti trag u Frankfurtu - rekao je Joveljić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.