OVA ŽENA JE HEROJ! 95-godišnja baka Seska Fabregasa pobedila koronavirus!
Superbaka, Foto: Instagram

BRAVO, BRAVO, BRAVO!!!

OVA ŽENA JE HEROJ! 95-godišnja baka Seska Fabregasa pobedila koronavirus!

Stigao je negativan nalaz, čime je ona postala medicinski fenomen i jedan od rekordera

Objavljeno:

U danima kada slušamo gotovo samo vesti o koronavirusu, među kojima su česte i one koje upozoravaju najstarije da moraju da se paze jer su najugroženiji, sjajno je kada dobijete neku informaciju zbog koje vam srce zaigra od sreće.

Upravo jednu takvu podelio je Sesk Fabregas preko svog Instagrama. Fudbaler Monaka je okačio fotku svoje prabake, koja je bila pozitivna na Covid-19.

S obzirom na to da gospođa ima 95 godina, jasno je kakav podvig je u pitanju. Ona je trenutno jedna od najstarijih osoba na svetu koja se izlečila od ove pošasti, a mi joj na tome čestitamo.

Sam Fabregas se zahvalio svim medicinskim radnicima koji su pomogli i još uvek svakodnevno pomažu obolelima širom sveta u borbi protiv koronavirusa.

- Ima 95 godina i pobedila je koronu. Juče je njen test bio negativan. Moja (pra op.aut.)baka je superheroj, ali ništa ne bi bilo moguće bez pomoći sestara i doktora koji pomažu svim ovim ljudima. Poštovanje za svakoga od njih za to što rade danonoćno i veliko vam hvala - napisao je Fabregas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.