KAKA - DISKRETNI UMETNIK SA LOPTOM: Berluskoni ga je prodao iako on nije želeo da ode u Real Madrid!
Rikardo Kaka, Foto: EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

legenda milana

KAKA - DISKRETNI UMETNIK SA LOPTOM: Berluskoni ga je prodao iako on nije želeo da ode u Real Madrid!

Da li se sečate ovog brazilskog virtuoza sa lotpom?

Objavljeno:

Nikada nije bio igrač oko koga se dizala velika buka, ali sa loptom u nogama umeo je itekako da napravi pometnju u protivničkoj odbrani - bio je diskretni heroj grada Milana i neko koga su navijači obožavali.

Rikardo dok Isakson Leite - Kaka je čovek koji je obeležio jednu epohu, neki kažu da je mogao više, ali on bi rekao da je uradio baš onoliko koliko je Bog želeo. Veliki vernik i umetnik sa loptom danas puni 38. godinu.

Tim povodom njegov nekadašnji menadžer Ernesto Paoliljo se prisetio njegovo odlaska iz Milana u Real Madrid.

- Svake godine je Real Madrid pitao da li je Kaka na prodaju, ali Milan ga je uvek smatrao nedodirljivim i želeo da ga zadrži. Makar je takav bio plan tih godina... Posle njegov poslednje utakmice u Firenci za Milan 2009. godine, otišao je na reprezentativnu akciju i sa sobom poneo samo ruksak. Rekao mi je da ćemo se videti opet za mesec dana na milanskom aerodromu Malpensa i da se vraća.

- Ali Milan je prodao Rikija u Real dok je on bio sa reprezentacijom u Brazilu. Nikada nije imao želju da ode iz Milana. Čak ni novac koji je dobio u Realu nije bio razlog za to. Bio je obožavan kod navijača i presrećan što je član Milana. Ali klub je bio taj koji ga je stavio na prodaju i u tom trenutku je Real Madrid bio najbolja opcija. Čak nije bio u pitanju ni Galijanijev poziv - aludira Paoliljo na tadašnjeg vlasnika Silvija Berluskonija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.