5 razloga zašto je ovo finale Lige šampiona različito od svih prethodnih! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

Trofej ostaje u Španiji

5 razloga zašto je ovo finale Lige šampiona različito od svih prethodnih! (FOTO) (VIDEO)

Real juri 11. evropsku titulu, dok tim Čola Simeona želi da se domogne prvog trofeja iz trećeg finalnog pokušaja
Objavljeno:

Uoči finala Lige šampiona, koje će se odigrati 28. maja u Milanu od 20:45h, između dva madridska kluba, Atletika i Reala, pozabavili smo se okršajem dva slavna španska kluba. Nema sumnje da će novi megdan "jorgandžija" i "los blankosa" biti prepun uzbuđenja, kao onaj iz 2014. godine. Real juri 11. evropsku titulu, dok tim Čola Simeona želi da se domogne prvog trofeja iz trećeg finalnog pokušaja.

foto: Reuters
Od igrača koji su igrali prošlo finale LŠ, a biće i u subotu u konkurenciji, su: Serhio Ramos, Varan, Marselo, Pepe, Dani Karvahal, Luka Modrić, Isko, Geret Bejl, Karim Benzema i Kristijano Ronaldo iz Reala, a iz Atletika: Dijego Godin, Huanfran, Tijago, Koke Resuresion, Gabi Fernandes, i Filipe Luis.

1. Jedinstveni u Evropi Madriđani pamte Mistera: Atletiko se setio najvećeg uspeha koji im je doneo Srbin! (FOTO) (VIDEO)
2. Repriza iz 2014. godine Susret Reala i Atletika 6. je finale timova iz iste zemlje! Prethodnih 5 bilo je nezaboravno! (VIDEO) 3. "Ušati pehar ne menja državu!
foto: AP
4. Koji će se trg napuniti?
foto: AP
Dva pomenuta trga udaljeni su jedan od drugog nepunih 500 metara, a deli ih "samo" jedan veliki park u centru španske prestonice.
foto: AP
Na Neptunu, uspehe svojih ljubimaca proslavljaju Atletikovi navijači, a na Sibelesu Realovi. Samo će jedan u subotu noć imati slavlje...
foto: Reuters
5. Okršaj Zinedina Zidana i Dijega Simeonea

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.