Grofovi rituali pred svaki meč Crvene zvezde: Tišina, tompus...
Foto: Filip Plavčić

sujeverje

Grofovi rituali pred svaki meč Crvene zvezde: Tišina, tompus...

On zapali tompus i skuplja energiju i koncentraciju, a verovatno vraća film u glavi da li je sve rečeno, otkriva Blažo Raosavljević
Objavljeno:

Interesantne su pripreme za utakmicu koje treneri vrše pred svaku utakmicu. Tako je sportski direktor Crvene zvezde u razgovoru za "Sport" otkrio šta je to što Miodrag Grof Božović radi pred svaku utakmicu: Ušli smo u kancelariju Grofa Božovića! Evo kako ona izgleda! (FOTO) - Dogovorili smo se da ne dolazim u karantin, već da dva sata pre meča da se nađemo u njegovoj kancerlariji. I tako se dešavalo da sedimo i ćutimo. On zapali tompus i skuplja energiju i koncentraciju, a verovatno vraća film u glavi da li je sve rečeno. Poslednji saveti slede kada se vidi protokol i sledi svakome kratka poruka optimizma. U gostima kod Grofa: Zašto bi plakao i zašto mu smeta nadimak, a koji mu je najbolji potez u Zvezdi (FOTO) (VIDEO)

foto: Filip Plavčić
- Pre nego što sednemo na klupu sledi poruka "Samo još ove da pobedimo". Ritual je nastavljen i posle rekordnog niza - zaključio je Raosavljević. Espreso tviter: Evo zašto je Grof Božović najveći car među trenerima! (VIDEO) Ovog čoveka ne možete da mrzite, čak i ako ste zakleti navijač (Espreso.co.rs/Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.