Madriđani pamte Mistera: Atletiko se setio najvećeg uspeha koji im je doneo Srbin! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia

20 godina od slavlja

Madriđani pamte Mistera: Atletiko se setio najvećeg uspeha koji im je doneo Srbin! (FOTO) (VIDEO)

Pred finale Lige šampiona, koje će se odigrati 28. maja u Milanu, između dva madridska kluba, Atletika i Reala, načinjen je film u kojem je učestvovao nekadašnji selektor Srbije
Objavljeno: 19:52h
Atletiko Madrid Radomir Antić
najvećim uspehom kluba u savremenoj istoriji smatra se dupla kruna 1996. godine, koja je stigla pod palicom Srbina. Selektor koga je nacija obožavala: 11 stvari iz karijere Mistera zbog kojih ga voli čitav svet! (FOTO) (VIDEO)
Pred finale Lige šampiona, koje će se odigrati 28. maja u Milanu, između dva madridska kluba, Atletika i Reala, načinjen je film u kojem je učestvovao nekadašnji selektor Srbije.
Antić je kao trener najveće uspehe ostvario dok je bio u Atletiko Madridu, koji je trenirao u tri navrata. Prvi put ih je trenirao tri sezone (1995-1998). Kada je došao u klub, kostur tima su činili Hose Luis Kaminero, Kiko Narvaez, sada aktuelni trener "jorgandžija" Dijego Simeone
i Luboslav Penev.
Mister se prisetio i upečatljive scene sa šampionskog slavlja. Antić za Espreso: Zašto je Zvezda dominantno osvojila titulu u Srbiji? (VIDEO)
Antić je prosto harao sa crveno-belima!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.