Pali su toliko nisko da su ih trolovali sopstveni navijači! (FOTO)
Foto: AP/Profimedia

Sprdali su se sa njima

Pali su toliko nisko da su ih trolovali sopstveni navijači! (FOTO)

Pristalicama je bilo toliko muka od njihovih razačaravajućih igara da su na kraju od muke počeli da se šale na sopstveni i njihov račun
Objavljeno: 16:33h

Obično je slučaj da navijači obožavaju igrače koji nastupaju za njihove timove, ali nekada to i nije slučaj, a pojedini fudbaleri su umeli toliko da "izvode iz takta" pristalice da su ovi na kraju od muke počeli sami da ih prozivaju. Takvih slučajeva nije bilo mnogo, ali su se dešavali. Čak se može reći da su neki "trolovi" bili toliko dobri da su se ljubitelji fudbala širom sveta valjali od smeha. 1. Maruan Felaini - Dugo su imali strpljenja navijači Mančester junajteda za Belgijanca, ali i njemu je jednom došao kraj.

foto: Reuters
2. Anderson - Još jedan igrač koji je nosio dres "crvenih đavola" i nije opravdao silne milione koji su uloženi u njega.
foto: Profimedia
3. Džekson Martinez - Kao golgeter evropskih razmera došao je iz Porta u Atletiko Madrid, ali je na 22 meča postigao samo 3 gola i posle šest meseci otišao sa "Visente Kalderona". Zamislite razočarenje navijača "jorgandžija".
foto: Reuters

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.