BUKTI RAT U BARSELONI POSLE EL KLASIKA: Mesi u klinču sa pomoćnim trenerom, urlali jedan na drugog na treningu!
Lionel Mesi je reagovao na uvrede Edera Sarabije, Foto: AP

Eskalacija sukoba

BUKTI RAT U BARSELONI POSLE EL KLASIKA: Mesi u klinču sa pomoćnim trenerom, urlali jedan na drugog na treningu!

Očigledno je da je situacija na "Kamp Nou" usijana posle bledih igara i loših rezultata

Objavljeno:

Barselona je posle pet godina izgubila "El Klasiko" u Madridu te tako izgubila prvo mesto na tabeli Primere što je očigledno prouzrokovalo porast tenzije i napetost u klubu.

Da stvari, posle izuzetno loše igre na "Santjago Bernabeu" i pre svih Lionela Mesija, ne izgledaju baš najbolje u Kataloniji ukazuje španski TV kanal "Vamos".

Oni navode da je pomoćni trener Eder Sarabija tokom čitavog meča divljao sa klupe i non-stop kritikovao igrače i vređao ih, a pre svih Antoana Grizmana i Lionela Mesija.

"ESPN" piše da Sarabija nije najbolje prihvaćen među igračima zbog svog ponašanja. Inače, u pitanju je čovek koji je već godinama desna ruka Setijena, s njim je bio u Las Palmasu i Betisu, a trener Barselone je odmah kad je došao u Barsu upozorio igrače na pomalo ekscentrično ponašanje svog pomoćnika.

Novinar "ESPN-a" Moizes Ljorens piše kako je na treningu Barselone bilo žestoko jer je Mesi odlučio da "porazgovara" sa Sarabijom i upozorio ga da je njegovo ponašanje neprihvatljivo te da on neće dopustiti da bilo ko stalno urla i vređa njega i saigrače.

U poslednje vreme stvari u Barseloni ne funkcionišu najbolje, poslednji rezultati i blede igre nisu na visini, a ovaj današnji slučaj jasno dokazuje da puno toga ne štima na "Kamp Nou" i da je atmosfera u klubu i oko njega lošija nego što se misli.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.